PIŠITE NAM
info@aromatica.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Toaletna voda Aromatica Toaletna voda Aromatica
Aromatica uporaba
Za zunanjo uporabo. Hranite ločeno od odprtega plamena ali neposredne toplote. Ne kadite med uporabo izdelka. Uporaba

Toaletna voda Aromatica

Opis

50 ml

Za edinstveno dišeče doživetje, vonj brnistre, zapeljevanje, poželenje, moč ljubezenskega eliksirja.

38,10 €

Ni na zalogi

Zlato sonce, modrina jadranskega morja, bele skale, veter in rdeča zemlja  v rastlinskih celicah brnistre ali žuke, sivke, rožmarina, smilja, čudežno vzpodbudijo stvaritev različnih dišečih snovi.

Prav to dišeče doživetje je navdihnilo človeka, da to dišečo esenco izvabi iz cvetov, listov, plodov in  harmonizira, ustvari prefinjen, osvežujoč, opojen mediteranski vonj. Vonj, dišavo, ki deluje subtilno, osvežujoče, vznemirljivo, čisto in skrivnostno.

Po sedmih letih ustvarjalnega razmišljanja, eksperimentiranja v laboratorijih Bioaromatica je nastal prvi naš vonj, dišava, toaletna voda - Aromatica. Vonj ustvarjen zato, da bi v človeku prebudil  dišeče doživetje, spomine na karakter jadranskega priobalnega področja in otokov, vonj brnistre (Spartium junceum) .

Brnistra je zelo razširjena in cveti od začetka maja do sredine avgusta. S svojimi veličastnimi zlato rumenenimi cvetovi dominira na skalnatih pobočjih, ki se potapljajo v morje.

Opojnemu vonju brnistre pripisujejo različne učinke, eden od najbolj značilnih pa je, da naznanja prebujenje. Je ljubezenski eliksir, ki zapeljivo in poželjivo osvaja. To je vonj Aromatica.

Alcohol, Aqua, zeliščni ekstratkti, Citronellol, Benzylsalicilate, Hidroxycitronelal, 2-(4-butyl-benzyltertpropionaldehide), Methyl – beta naftyl keton, Citral, Eugenol, Izoeugenol, Methyleugeonl, Farmesol, Geraniol.
Preprečite direkten stik z očmi in se izogibajte stiku z občutljivimi deli kože. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte za druge namene.