PIŠITE NAM
info@aromatica.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Terapija s tehniko Raindrop

 

Je posebna tehnika, nežna metoda masaže s kapljanjem čistih eteričnih olj na hrbtenico, od tod tudi ime, dežne kaplje. Raindrop tehnika temelji na teoriji, da so mnoga bolezenska stanja povzročili virusi ali bakterije nastanjeni vzdolž hrbtenjače.

Eterična olja imaju protivnetno, antivirusno, antibakterijsko, spazmolitično, analgetsko delovanje. Izbrana kombinacija eteričnih olj, ki se uporablja pri tej tehniki krepi fizično telo, deluje sproščujoče na mišice ob hrbtenici in s tem spontano vrača hrbtenico v pravilen položaj. Globinsko delovanje eteričnih olj nastane zahvaljujuč njihovi sposobnosti,  da gredo zelo hitro skozi kožo, vstopijo v tkivo, prečistijo limfo, krepijo in regeneriraju organizem. Z nanašanjem čistih eteričnih olj tako pomagamo organizmu, da začne lastni proces detoksikacije, hkrati pa eterična olja prinašajo kisik v  celice in s tem pomagajo telesu pri procesu okrevanja.

Raindrop masaža se priporoča pri vseh bolezenskih stanjih hrbtenice,  kot preventivno preprečevanje pojava prehlada in gripe, stresa, nespečnosti, živčnosti, zmanjšane imunitete, kronične utrujenosti in depresije. Zadnje čase je Raindrop tehnika pokazala izjemno pozitivne rezultate tudi pri obolelih z multiplo sklerozo.