Tako sem včasih primorana celo stopiti iz avtobusa, prostora, da o javnih straniščih ne govorim .

In potem mi vedno šibajo iste misli, ok, vroče je, tudi meni se zgodi, da hormonsko zašvicam ampak a cunj, ki jih imajo na sebi pa ne perejo? Svež švic ali pa stenstana mikica, bistvena razlika.

No, umivanje z milom sivka, svežo limono, dodano pomarančo, rožmarinom ali jadransko mešanico naredi dan, tako kot kopel noč .

Deodorant, ja, tudi naravno gre, pred deodorantom se pod pazduhama poškropite s hidrolatom sivke ali žajblja in dlje bo sveže. Lahko ponovite tudi vmes, sploh, če ves dan nimate možnosti, da bi se drugače osvežili. Finta s hidrolatom je super tudi za stopala.

Kar se tiče stranišč, se vedno sprašujem, če vsi to, kar na javnih pustijo za seboj, puščajo tudi doma? V teh časih je povsod koš za smeti, voda na poteg in vse ostalo potrebno, o detajlih res ne bi.

Vonjave, vonjave, naj bo sveže, lahko je dišeče pa tudi to s pravo mero, saj zna biti druga skrajnost torej, da preveč diši, prav tako moteča.

Vonj sveže opranega perila, svež vonj kože iz kopeli, svež vonj poletnega vetra, ki s seboj nosi mediteransko rastlinje ali svež vonj poletne toaletne vode za katerim se obrneš in vprašaš, o kaj pa je to? Nevsiljivo, ravno prav in malce posebno. To je to.

Prav dobro pa dišijo tudi odganjalci komarjev, če so naravni seveda, kombinacija sivke in limonske trave. Osveži, sprosti in odžene .