PIŠITE NAM
info@aromatica.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Potpuri za dušo in telo

29Jun
29Jun

Sonce morje, sonce hribi, sonce polje, sonce sprehod, sonce. Seveda je zdravo, da nabiramo D vitamin ampak se zgodi, tistih 15 minut več je bilo preveč.

09Jun
09Jun

Smilj, suhocvetnica, smilje, immortelle, imortela, božanska nega za vsako kožo. Najboljša anti-age nega. Naravno ustavi staranje kože, jo vlaži, ji pomaga, da se obnavlja, celo zmanjša nepravilnosti.

16Apr
16Apr

Limona, kavč, kopel, karantena?

Objavil: Urša Mravlje
Kaj imajo skupnega limona, kavč, fotelj, kopel in vonj po rožmarinu? Karanteno? Smo v nenavadni situaciji, malo več beremo, ker smo doma, se ukvarjamo s stvarmi za katere sicer nimamo časa, bolj generalno pospravljamo in najdemo kakšno stvar na katero smo že pozabili, stekleničko, ki nam je že ušla iz spomina, izparilnik, vau saj res se zavrti film.

20Mar
20Mar

Eterično olje Ravensara je izjemno eterično olje, najmočnejše antivirusno eterično olje, netoksično in tako primerno za vse.

Poleg gripe, kot najpogostejše virusne okužba, ravensara odpravlja tudi druge bolezni, ki jih povzročajo virusi.

09Mar
09Mar

Recept za naravno razkužilo

Objavil: Urša Mravlje
Eterično olje ravensara je najmočnejše antivirusno eterično olje, odličen je v boju proti virusom in za dvig imunskega sistema. Naravna pomoč pri gripi. Skupaj z drugimi eteričnimi olji si lahko naredite razpršilo ali gel za razkuževanje. Prilagam recepta.

31Jan
31Jan

Adijo prehlad!

Objavil: Urša Mravlje
Vsi so bolni, letos je, kar hudo. Virusna obolenja, slabo počutje, ki predolgo traja in izčrpanost. Eterična olja so lahko v veliko pomoč, saj olajšajo stanje, preprečijo slabšanje in tudi pomagajo hitreje prebroditi stanje »ne počutim se najbolje«.

06Jan
06Jan

Staro leto je odšlo, z njim tudi vse slabo preteklega leta, pa je res? Če še niste naredili generalke, predlagam, da jo naredite. Pri sebi bo treba začeti. Nič več ukvarjanja z neumnostmi, nič več sekiranja zaradi nepomembnih stvari in nič več kimanja za nekaj, kar mi ni po godu. Nič več moram ampak želim.

28Nov
28Nov

Aroma petek, popust zadetek

Objavil: Urša Mravlje
Sezona daril je tu, prehladov, viroz tudi. Torej je najbolje, da podarite nekaj, kar vpliva na dobro počutje, koristi imunskemu sistemu in je podpora organizmu. In če je na voljo še koda za 20% popust, je to res vesela novica oziroma petek zadetek.

18Oct
18Oct

Prihaja obdobje prehladov, viroz, spite že tako slabo, boli vas v križu in občasno vas muči hud glavobol. Si lahko lajšate tegobe z aromaterapijo? Lahko. Aromaterapija kot preventiva ali pomoč pri različnih težavah ter naravna podpora organizmu.

02Oct
02Oct

Rožice, kozmetika in glasba

Objavil: Urša Mravlje

05Sep
05Sep

Začelo se je kot v NCIS

Objavil: Urša Mravlje
Aromatični dan se je v centru Ljubljane začel kot v NCIS. Čudovito dopoldne, stojnice in lep, obetaven začetek našega druženja. Dolgolasi hrust je pol metra stran v obraz udaril ameriško turistko in jo vrgel po tleh, kričal in grozil vsem, praktično pred Mestno hišo.

30Jul
30Jul

Moj nos, voham kot pes.

Objavil: Urša Mravlje
Nos, oh ta moj nos, voham kot pes.

In tako sem včasih primorana celo stopiti iz avtobusa, prostora, da o javnih straniščih ne govorim .

03Jul
03Jul

Lepota in moč narave

Objavil: Urša Mravlje
Kako naporen, prijeten in dišeč je lahko vikend. Čudna kombinacija? Niti ne. Če si na Festivalu sivke kot predavatelj in razstavljalec , to tako je. Predavanje »Aromaterapija, moč narave za dobro počutje in lepoto« pa tokrat poglavje zase, zame in za vse srečneže, ki so zaradi tako velikega zanimanja sploh dobiti prostor v predavalnici.

25Maj
25Maj

Kaj šteje? Kar privabi nasmeh.

Objavil: Urša Mravlje
Kaj šteje v življenju. Zagotovo vsaka stvar, ki privabi nasmeh. Lahko je nekaj črk na papirju, v mejlu, sporočilu ali v živo. Lahko je zahvala, informacija, da si nekomu naredil nekaj dobrega le z nasvetom, besedo ali vrnjenim nasmehom. To šteje.

27Apr
27Apr

Cmeranje? Eksplozija? Predaja?

Objavil: Urša Mravlje
Pride tak dan, da človek vstane z levo nogo ali pa se enostavno preveč nabere in kar stiska, duši, razganja in pritiska. Cmeranje? Eksplozija? Predaja?

21Mar
21Mar

Nega kože za popolno polt

Objavil: Urša Mravlje
Po čiščenju pa nega, da vam bo koža hvaležna in bo pripravljena tudi na ličila. Serum, krema ali olje? Vrtnica ali smilj? Kaj za normalno, mastno, občutljivo, zrelo ali najstniško kožo?

18Feb
18Feb

Nikoli naličena v posteljo je zlato pravilo! Že tako je koža, če je ves čas obremenjena z ličili lahko razdražena, utrujena, tudi problematična ter podvržena hitrejšemu staranju. Tudi, če gre za zelo kvalitetna ličila koža potrebuje oddih, počitek od stalnega nanosa, naj zadiha! Že tako lahko pride do zamašenih por, pojava ogrcev, mozoljev, infekcij ali celo alergijskih reakcij.

09Jan
09Jan

Imate hladne noge in roke?

Objavil: Urša Mravlje
Boljša prekrvavitev, rešitev za hladne noge in roke, sproščanje mišic, lažje izkašljevanje. Potrebujete rožmarin.

26Nov
26Nov

Kaj pa je hidrolat?

Objavil: Urša Mravlje
Kaj pa je hidrolat? Zelo pogosto zastavljeno vprašanje. Moja prva misel, nekaj, kar morate imeti vedno pri sebi. Hidrolat je stranski proizvod destilacije eteričnega olja. Za nego kože in tudi za terapijo.

18Nov
18Nov

Predavanje: Aromaterapija

Objavil: Urša Mravlje
Vabim vas na predavanje: Aromaterapija, moč narave za dobro počutje in lepoto! V sredo, 21. novembra, ob 19h v Kavarno Čuk, v Stegne v Ljubljani.

31Oct
31Oct

Sveče da, sveče ne, kaj pa krof?

Objavil: Urša Mravlje
Sveče gor, sveče dol, sveče da, sveče ne. Ob vseh smeteh, ki jih pridelamo, ko ti še krof zapakirajo v ogromno plastično škatlo so aktualna »smetarska tema« sveče.

18Sep
18Sep

Nekaj je v zraku, pišem iz postelje

Objavil: Urša Mravlje
Nekaj je v zraku in zato vam prvič pišem iz postelje. Ne spomnim se kdaj me je nazadnje tako položilo, že leta, sploh odkar se tudi profesionalno ukvarjam z aromaterapijo. Včeraj pa ups, kar naenkrat, boleče grlo, splošno slabo počutje in vročina, visoka vročina. Želite nasvet kako se hitro spet postaviti na noge, na naraven način? Ni še minilo 24 ur pa se počutim mnogo bolje!

06Aug
06Aug

Noge kot pivske klobase

Objavil: Urša Mravlje
Vroče je zelo vroče in moje noge so kot pivske klobase, kaj naj storim? Točno tako je rekla gospa, ki je nedavno prosila za nasvet. Stvar je očitno resna, a rešitev obstaja! Takoj po nanosu boste čutili olajšanje!

17Jul
17Jul

Komar, komarji zzz mora

Objavil: Urša Mravlje

Zzz nočna mora. Pičil me bo, me je, kaj naj storim, da me ne bo, kaj naj dam na pik, ker srbi, boli in para živce! Stres potrebuje antistres. Pri nas se tako imenuje mešanica eteričnih olj limonska trava in sivka, ki odganja tudi komarje. Na zalogi imamo pa še nekaj učinkovitih, naravnih odganjalcev. Potrebujete nasvet?

21Jun
21Jun

Bogatejša za leto in diplomo

Objavil: Urša Mravlje

Ni bilo lahko, se pa da, če se hoče. Bogatejša sem za eno leto, za kup predelanih skript, prebranih strokovnih knjig, bogatejša za ogromno znanja, spoznanj, poznanstev in posebnih vezi. Bogatejša za diplomo.

12Jun
12Jun

Lahko pomagam narisati nasmeh

Objavil: Urša Mravlje
Kaj je tisto, kar nas bi moralo osrečevati? Zdravje? Zagotovo! To, da si, da imaš, zmoreš in živiš pa čeprav skromno življenje? Da. Počitnice, skok v morje in pogled z visokogorja? Vsakič znova. Vsi otroci bi morali imeti brezskrbne počitnice in nasmeh do ušes! Imam voljo in moč, lahko pomagam narisati nasmeh!

07Maj
07Maj

Ljubezen premaga vse

Objavil: Urša Mravlje
Izpolnjuje me to, da začutim mravljince ob tem, kar počnem. Holistična aromaterapija k nam šele prihaja, jaz pa sem že zdaj v tem.

16Apr
16Apr

Celulit gor pa celulit dol

Objavil: Urša Mravlje
Ja, ja tudi jaz sem krvava pod kožo in celulitična tudi. Sicer se držim tega, da imam raje kakšno maščobno več kot, da bi se odpovedala prav vsemu, kar imam rada. V tem smislu grešim in uživam.

23Mar
23Mar

100 let. Kaj vse človek doživi v stotih letih. Si sploh predstavljamo? Preživi 3 vojne, gre skozi takšne in drugačne spremembe, sisteme, pravila iger in gre in preživi in na koncu piha svečke na torti na kateri piše 100. Vau! Ja, moja mama, stara mama jih že ima , 100 in kakšen dan čez.

07Mar
07Mar

Rada sem ženska pa te fore

Objavil: Urša Mravlje
Končno skupen vikend imenovalec: »uf kako hitro mine, sploh ne vem, da je bil vikend, ves čas na sto, joj kako hitro se prah nabere, stroj pa posode ne pomije vedno najlepše, sesalec je tako štorast«. Do likalnika še nista prišla na srečo.

23Feb
23Feb

Virusi, stres, bakterije, žlehtnoba in preveč dela načenjajo zdravje. Ves čas dostopen, hiter, odziven, od jutra do večera, čez vikend, na dopustu, med prazniki in tudi na bolniški. A tako bo to do bridkega konca?

25Jan
25Jan

Adijo slabo počutje

Objavil: Urša Mravlje
Zima, tudi letošnja je s seboj prinesla virusna obolenja. Eterična olja so lahko v veliko pomoč, saj olajšajo stanje, preprečijo slabšanje in tudi pomagajo hitreje prebroditi stanje »ne počutim se najbolje«.

23Dec
23Dec

Praznik, dan na koledarju?

Objavil: Urša Mravlje
Ni nujno, da je to dan, ki je na koledarju označen kot praznik. Zame je praznik dan, ko se zgodi.

11Dec
11Dec

Darilca, darila, stres ali antistres

Objavil: Urša Mravlje
Nakupovanje daril je lahko velik stres, zakaj ne bi sebi in vašim najbližjim privoščili antistres. Odlična rešitev tudi za poslovne partnerje. V miru, na toplem in suhem nakupujete v naši spletni trgovini in naročeno poštar prinese na dom. Darila narave, ki blagodejno vplivajo na počutje niso draga kljub temu, da imajo veliko vrednost. Ideje in namigi.

28Nov
28Nov

Tako malo je včasih treba, da se človek počuti dobro. Pravi vonj in dobra glasba. Tudi če nas napada nervoza, praznična nervoza in nam teče iz nosa na pravkar zavita darila?

10Nov
10Nov

Naravna preventiva pred prehladi

Objavil: Urša Mravlje
Prehladi, smrkanje, glavobol, slabo počutje. Zoprna zoprnija, ki pride s hladnimi dnevi, mrzlimi nogami in tudi tistimi, ki močno prehlajeni hodijo naokrog in kihajo bodisi za vrat ali pa direkt v glavo.

28Oct
28Oct

Maraton, mišice in masaža

Objavil: Urša Mravlje
Včasih je po kakšnem konkretnem športnem podvigu telo utrujeno in bolijo mišice. Za vas smo pripravili kopeli in olja, idealne mešanice za preprosto uporabo doma.

17Oct
17Oct

Za vsako bolezen raste zelišče

Objavil: Urša Mravlje
Vse se da umetno narediti ampak s tem naredimo neravnovesje. Človek in narava morata biti na isti tirnici, sicer se vse podre.

02Oct
02Oct

Ko se konča poletje in smo spet v vsakdanji rutini hitenja, nervoze, obveznosti in zaprtih čevljev, se največkrat nostalgično spominjamo dopusta na morju.

20Sep
20Sep

Naravna alternativa kortikosteroidom

Objavil: Urša Mravlje

Naša hipoalergena kolekcija s svetlinom, pravimo ji tudi naravna alternativa kortikosteroidom je namenjena vsem, ki se spopadate z zelo suho kožo, k izpuščajem nagnjeno kožo, srbečico, luskami na lasišču. Dermatitis, seboreja, luskavica, ekcem so postali vsakdan. Veliko odraslih ima težave s tem in na žalost vse več otrok.

09Sep
09Sep

Smeh in solze, ljubezen še traja

Objavil: Urša Mravlje
Eno leto se hitro obrne pa vendar se tudi tako zelo veliko zgodi! Eno leto garanja in zorenja je za mano. Eno leto od odločitve muska za rožce. Ljubezen, ki je hkrati tudi služba, še traja.

04Sep
04Sep

Nega kože po sončenju

Objavil: Urša Mravlje
Prav je, da kožo po dozi sonca pocrkljate, ji pomagate, da se bo obnovila, poskrbite za vlaženje in nego. Hvaležna vam bo, če boste to storili z naravnimi izdelki. Hidrolat, krema, olje. Največkrat priporočam kombinacijo.

22Aug
22Aug

Sonce, sivka in ognjič

Objavil: Urša Mravlje
Sonce morje, sonce hribi, sonce polje, sonce sprehod, sonce. Tudi, če vas ni opeklo je prav, da kožo po dozi sonca pocrkljate, ji pomagate, da se bo obnovila, poskrbite za vlaženje in nego.

11Aug
11Aug

Moški in La vita e bella

Objavil: Urša Mravlje
Da, moški in italijanski moški. Slednje imam rada, zelo rada in ja, vsakič, ko to povem v kakšni družbi se name vsuje plaz besed s strani močnejšega spola kaj vse so, kakšni so, vase zagledani, narcisoidni kot naš predsednik.

01Aug
01Aug

Moj moški svet si recimo nikoli ne zapomni kje imamo pospravljene rjuhe, kljub temu, da so ves čas na isti lokaciji. Verjetno vas je veliko, ki vam je ta stvar tako poznana, da se zdaj celo nasmihate, prikimavate ali uravnavate pritisk

25Jul
25Jul

Imam novo kožo, jaz pa več las

Objavil: Urša Mravlje
Prišla sem po zalogo preden odpotujem nazaj na Dansko, en teden uporabljam vašo kremo in imam novo kožo. Brez vašega kostanjevega gela za noge se v tej vročini sploh ne bi premikala.

18Jul
18Jul

Bil je vroč, naporen a super dan. Vrtelo se nam je od vročine, odvrtelo pa zaradi najboljših polnjenih bučk, ki jih je posebej za nas pripravil Boris. Pravkar se mi je pred očmi zavrtelo še leto garanja.

10Jul
10Jul

Zmešajte macerat korenja in kokosovo olje ter si naredite svojo popularno marmelado za lepo zagorelost in čudovito polt.

04Jul
04Jul

Smilj, suhocvetnica, immortelle

Objavil: Urša Mravlje
Smilj, suhocvetnica, smilje, imortela, božanska nega za vsako kožo. Naravno ustavi staranje kože, jo vlaži, ji pomaga, da se obnavlja, celo zmanjša nepravilnosti.

23Jun
23Jun

»Iz najboljšega, kar ponuja narava, smo naredili učinkovito kombinacijo,« pravi Urša Mravlje. Tako se začne članek o naši naravni kozmetiki v Terra nova novicah. Sledijo pa praktični nasveti, ki lajšajo življenje. Tokrat o sivki, saj je čas žetve. Pri nas na posestvu tako diši, da kar omamlja.
Naraščajoče

Zadetki: 1 do 50 od skupaj 56