PIŠITE NAM
info@aromatica.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Holistična aromaterapija

 

Holistična aromaterapija je celovita podpora človeškemu organizmu, je v službi dobrega psihičnega in fizičnega počutja! Celosten, holističen, individualni pristop in odpravljanje težav. Proces holistične aromaterapije zajema osnovno znanje konvencionalne medicine in naravne medicine, tehnike masaže in ostala znanja iz raznih področij npr. nutricionizma, meditacije, joge in podobno.

Eterična olja so medij skozi katerega delujemo aromaterapevti. Eterična olja so celovita in delujejo na vseh ravneh človekovega obstoja, na fizični, čustveni, duševni in duhovni ravni. Vsaka raven ima svoje zakonitosti delovanja, od njihove medsebojne usklajenosti pa je odvisno naše počutje.

“Aromaterapija brez masaže je kot orkester brez dirigenta” Robert Tisserand.

Aromaterapevtska masaža kot del individualnega procesa aromaterapije razstruplja, spodbuja delovanje limfe, spodbuja možgane, endorfine in zadovoljstvo. Uravnava delovanje imunskega sistema in pripomore k dobremu počutju. Cilj je torej izboljšanje počutja, vzpostavitev ravnovesja in izboljšanje stanja telesa, uma in duha! Aromaterapevtska masaža kot del procesa individualne holistične aromaterapije s prilagojeno mešanico eteričnih olj glede na anamnezo, proces in odpravljanje tegob.