PIŠITE NAM
info@aromatica.si
0Item(s)
Izdelkov: 0 Košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Aromaterapevtska masaža

 

Aromaterapevtska masaža je ena najstarejših metod za ohranjanje zdravega telesa in duha, pri kateri se dopolnjujejo moč eteričnih olj s posebno tehniko masaže in terapevtskim polaganjem rok.


Pri aromaterapevtski masaži se na splošno uporabljajo posebne kombinacije naravnih rastlinskih in eteričnih olj. Uporaba rastlinskih olj kot osnova za masažo pripomore k lažjemu izvajanju, pospešuje prodiranje eteričnih olj in posledično povečuje njihovo učinkovitost.


Aromaterapevtska masaža za dušo in telo.

Antistres: čudovita kombinacija sivke budrovke in limonske trave se v aromaterapiji uporablja za pomoč pri napetosti, stresu, depresiji, nihanju razpoloženja. Aromatični citrusni vonj eteričnega olja limonske trave in sveža sivka nudijo pomirjujoče ugodje za telo in duha ter z regenerativno močjo zlatega ognjjičevega olja delujejo blagodejno na telo, osvežijo kožo in ji vrnejo naravno ravnovesje.

Relax: dišeča sproščujoča masaža izboljša razpoloženje. Eterična olja sladke pomaranče in limonske trave za lajšanje stresa in napetosti.  Eterična olja sladke pomaranče in limonske trave se v aromaterapiji uporabljata za sproščanje in izboljšanje razpoloženja. Ognjičevo olje vsebuje aktivne snovi iz ognjičevih cvetov, ki kožo obnavljajo. Sončnično olje je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami in vitaminom E.

Adriatic: mešanica eteričnih olj z jadranskih otokov in obale v ognjičevem maceratu je idealna za sprostitveno masažo in nego. Ognjičevo olje vsebuje aktivne snovi iz ognjičevih cvetov, ki zelo blagodejno delujejo na kožo in jo obnavljajo, prav tako sončnično olje bogato z omega - 6 nezasičenimi maščobnimi kislinami in vitaminom E. Borovo in rožmarinovo olje pomagata pri okužbi dihal in bolečih sklepih ter mišicah, eterično olje koromača pomaga pri bronhitisu, žajblja celo zmanjšuje celulit.